Delavnice in predavanja

Dejt & paint

Ustvarjanje na platno

18.10.2024
18:00 - 20:00
Staro Velenje, Pekarna idej
Red lips art studio
Slikarske delavnice za odrasle ob kozarcu penine predstavljajo popoln preplet umetnosti, sprostitve in prijetnega druženja. V ustvarjalnem okolju, kjer vas obkrožajo barve, platna in čopiči, lahko tudi popolni začetniki brez zadržkov odkrijejo svoj umetniški talent. 
Obvezne predhodne prijave na info@redlipsartstudio.si ali 051 316 990.

Pod mojim vodstvom boste korak za korakom spoznali slikarske tehnike, ob tem pa uživali v prijetnem klepetu in sproščeni atmosferi. Te delavnice so več kot samo priložnost za ustvarjanje – so edinstven način, kako se po napornem dnevu odklopiti, sprostiti in morda celo spoznati nove prijatelje s podobnimi interesi. Vsako umetniško delo, ki ga ustvarite, bo odsev vaših čustev in doživetij, unikatno in povsem vaše. Ne glede na to, ali iščete novo hobi ali želite le preživeti drugačen večer, je umetniška delavnica ob penini prava izbira za vas. Pridružite se nam in prebudite svojega notranjega umetnika! 

Dejt & paint

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content