Pikin festival

35. Pikin festival - sobota

35. Pikin festival

07.09.2024
10:00 - 18:30
Drugo, Titov trg z okolico, Mestno otroško igrišče in Rdeča dvorana
Pikin festival - Festival Velenje

V soboto dopoldne bo Pika s svojim prihodom v mesto na široko odprla vrata in okna vseh prizorišč 35. Pikinega festivala! Naše letošnje poslanstvo je na zeleno pobarvati svet!

Živeli bomo v ritmu naše matere Zemlje – raziskovali bomo življenje brez moderne tehnologije in v njem našli zaklade narave in njenih sadov, jo zalivali in skrbeli za to, da okoli nje ne bo zrasel plevel. Odkrivali bomo naravne zakonitosti, prisluhnili modrostim narave in njene tradicije, se učili iz starih predmetov napraviti nove, ustvarjalno reciklirali, kopali po zemlji, sadili zeleno prihodnost in slavili naravo na 1001 način!

V igrivem vrvežu glasbe in zabave bo zaživel Titov trg z okolico, Rdeča dvorana in Pikino otroško igrišče. Festival izziva kreativnost, spodbuja igrivost in ponuja pisano paleto glasbenih in gledaliških predstav, ustvarjalnih in gibalnih delavnic, Pikinih razstav in številnih vmesnih postaj, ki bodo pritegnile male glave, razburkale že tako bogato domišljijo ter na zabaven in domiseln način pripeljale do kakšnega novega spoznanja o našem lepem zelenem planetu. 

Ta dan bodo vsa prizorišča odprta med 10.00 in 18.30.

Pokukajte na spletno stran www.pikinfestival.si in poglejte, kaj vse vam pripravlja Pika.

35. Pikin festival - sobota

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content