Pikin festival

Vroča župa

35. Pikin festival

07.09.2024
15:30
Pikino otroško igrišče, Fickov oder
Festival Velenje

KD Priden možic
Pripovedovalski variete

Najbolj kul pravljice v Sloveniji.

Pripovedovalec Rok Kosec in glasbenik Goran Završnik sta prav poseben pripovedovalski dvojec. Prvi špiker Radia Študent, drugi izkušen improvizator, ki sta v preteklih letih ustvarila nekaj že kar legendarnih interpretacij ljudskih pravljic, kot so Podkovana žaba, Zajec dela za lisico in Grozdje stare Magdičke. V Vroči župi se predstavljata s kombinacijo svojih pripovedovalskih uspešnic in novih, še ne slišanih zgodb. Pravljični duet, ki trga gate in navdušuje tudi stare mame in ate!

Letos mineva 20 let od prvega zabeleženega nastopa tega popularnega pravljičnega dvojca. Prav za to priložnost je dozorela ideja, ki se je kuhala že nekaj časa, namreč, Rok in Goran sta na oder povabila še dva izvrstna mlada glasbenika: Gašperja Selka in Aneja Ivanušo. Tako so nastale nove verzije pravljičnih uspešnic, ki so jih fantje s pomočjo režiserke Anje Bezlove postavili na oder.

V primeru slabega vremena predstava odpade.

Vroča župa

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content