Pikin festival

Cirkus na mesec

35. Pikin festival

11.09.2024
11:30
Dom kulture Velenje, Pikin oder
Festival Velenje
7

Vitkar zavod, KD Priden možic
Cirkuški kabaret za mlado in staro


Cirkuška skupina se pripravlja na večerno predstavo. Šotor jim je neke viharne noči odpihnil veter, zato zdaj vsak večer nad sabo gledajo zvezde, včasih pa se prikaže tudi Mesec. Vsak dan v drugem mestu, vsak dan med drugimi ljudmi. A tokrat se na odru nenadoma pojavi klovn Rose in vodji cirkusa, samovšečnemu Maestru Gorskyu na glavo postavi celo predstavo.

Cirkus na mesec je cirkuški kabaret za mlado in staro. Zasnovan je kot sklop točk, ki tvorijo zaokroženo celoto in so rezultat izobraževalnega procesa zračnih disciplin in sodobnega plesa, ki jih skupina Fourklor zadnja leta intenzivno razvija. Točke bosta povezovala Maestro Gorsky ter šivalka prizorov in tkalka rdeče niti Rose. Življenje je cirkus.


Avtor in režiser: Branko Potočan
Igrajo: Nina Grguraš, Kristina Martinc, Nina Bučuk, Katarina Krapež, Danijela Zajc, Anamari Bagarič, Veronika Valdes, Tini Rozman, Tajda Podobnik, Jana Menger, Branko Potočan, Anja Bezlova, Goran Završnik
55 min, vrtec, 1. in 2. triada

Predstava za organizirane obiske šol.

Cirkus na mesec

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content